Om DIBkunnskap AS

DIBkunnskap AS utvecklar och levererar webbapplikationer som förenklar vardagen för alla som arbetar med ekonomi, redovisning, revision, bolagsrätt och personal.

Vilka är vi?
DIBkunnskap erbjuder molnbaserade kunskapsverktyg inom ekonomi, redovisning, revision, personal och bolagsrätt till kunder i privat och offentlig sektor. Företaget grundades 1995 och har 35 anställda. Sedan 2020 ägs DIBkunnskap av Karnov Group.

Värderingar
Genom diaglog med användarna jobbar vi aktivt för att förstå deras behov. Vi känner oss nöjda när våra kunder vet hur våra verktyg används, upplever att de är fackmässigt uppdaterade och sparar tid på sina arbetsprocesser.

Våra kunder
Över 23 000 professionella användare inom ekonomi, redovisning och revision.

Fackmässig kompetens
Vår IT-avdelning består av utvecklare och integrationsdesigners som konstant jobbar mot en modern och användarvänlig lösning.

På specialistavdelningen jobbar statsauktoriserade revisorer och advokater, auktoriserade redovisningsekonomer och IFRS-specialister, för att att skapa praktiska guider, mallar och checklistor, som håller våra kunder uppdaterade dagligen på lagar och regler.

1995
grundades DIBkunnskap AS
60 %
av revisorerna i Norge använder dib
23 000
Användare och antalet ökar stadigt
60 %
av företagen på Oslobörsen använder dib

Jobba hos dib

Vi levererar moderna molnlösningar som våra kunder inom finans, redovisning och revision behöver. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya, initiativrika och skickliga medarbetare som vill göra oss ännu bättre.

Kontakta oss om du är intresserad av att arbeta på DIBkunnskap AS.

Detta säger våra kunder om oss:


dib ger mig enkel tillgång till lagtexter och användbara mallar.

Egil Lutro

Senior Consultant
Azets Insight AS


Jag uppskattar att vi sparar minst 2 veckors arbetstid per år genom att använda detta verktyg. Vi har dessutom minimerat användandet av dyra konsulter eftersom vi kan utföra jobbet själva. Jag upplever det som en trygghet att alla dokument och checklistor i dib alltid är uppdaterade med ändringar i lagar och regler.

Anne Wenche Nilsen

Chef Product & Services
Telia Norge AS


Jag gillar sökmöjligheterna i dib. Jag hittar det jag letar efter väldigt fort.

Anlaug Haarbye

Vice President Reporting & Control
Wilh. Wilhelmsen Holding ASA

Kunskapsverktyg

För dig som jobbar med IFRS

DIBkunnskap AS | Strandveien 50, Lysaker (Vägbeskrivning) | +47 95 40 70 70 | post@dib.no

Webbdesign och webbutvieckling av Increo

LinkedIn