Skapad : 19.08.2021 | Senast uppdaterad : 19.08.2021

Erfaren IFRS specialist får ansvar för IFRS och svensk GAAP i Sverige

IFRS PressmeddelandeI samband med att vi ska lansera vårt IFRS-verktyg i Sverige i år är vi mycket glada över att ha fått in Kristin Agnebro i teamet som Content Manager för IFRS och Svensk GAAP.

Kristin kommer närmast från tjänsten som Group Accounting Specialist på Husqvarna AB, där hon haransvarat för bland annat upprättande av årsredovisning och löpande frågor inom IFRS. Hon har även lång erfarenhet av både K3- och IFRS-regelverken från tidigare befattningar inom IF Livsförsäkring AB och PwC i Stockholm. I jobbet som Content Manager på DIBkunnskap AS är det till särskild nytta att hon har arbetat både inom bolag som rapporterat enligt IFRS och varit rådgivare till dessa i många år. Vi är övertygade om att Kristins erfarenhet och kompetens, i kombination med vår innovativa teknik och framgång på den norska marknaden, är en bra utgångspunkt för att skapa ett praktiskt IFRS-verktyg för den svenska marknaden.   

IFRS-verktyget – dib – är ett praktiskt uppslags- och arbetsflödesverktyg för alla som arbetar med och rapporterar enligt IFRS-regelverket. Den svenska lösningen innehåller uppdaterade regler på både engelska och svenska samt praktiska checklistor och handledningar som gör det enklare att arbeta med och hålla sig uppdaterad med K3 och IFRS. Vidare samarbetar vi med IFRS Foundation, Sanoma Utbildning AB och Norstedts Juridik om publicering av relevant litteratur och andra källor för den svenska marknaden.     

Kristin på LinkedIn 

 

Läs mer om vår satsning i Sverige:  

 

 I pressen:  https://revisionsvarlden.se/norskt-bolag-lanserar-egenutvecklat-ifrs-verktyg-i-sverige/

 

Kunskapsverktyg

För dig som jobbar med IFRS och ESG

DIBkunnskap AS | c/o Norstedts Juridik, Warfvinges väg 39, 112 51 Stockholm  | 08-587 670 80 | info@dib.se