Kunder

Vi hjälper våra kunder att effektivisera och digitalisera sin vardag. På dib jobbar vi nära våra kunder och då är feedback och synpunkter från dem av största vikt för vidareutvecklingen av vårt verktyg.

Odfjell Drilling

Jag har i många år använt dib som ett verktyg och ett uppslagsverk i diverse roller med olika utmaningar. Dib har varit mitt "go-to"-verktyg när jag har behövt vägledning inom de mer omfattande problemställningarna, bland annat inom IFRS. Dessutom finns det många effektiviserande checklistor i dib, speciellt den digitala och dynamiska notchecklistan för IFRS. Den ger en mer effektiv användning och återanvändning än exempelvis en stor Excel-fil.

Tone Marit Coventry
Group Chief Accountant | Odfjell Drilling
Odfjell Drilling
https://www.odfjelldrilling.com/

Saferoad Group

Jag möter ofta komplexa problemställningar i jobbet, speciellt inom IFRS. Då är det skönt att ha ett verktyg som DIB att vända sig till! Redovisningsstandarder är i konstant utveckling och då är det betryggande att ha ett verktyg som är ”up to speed” på regelverket och som kontinuerligt utvecklas, vilket bidrar till ett stadigt bättre verktyg för oss som användare.

Frode Langeland
Head of Group Accounting & ICFR at Saferoad Group
Saferoad Group

Fler kundreferenser

Gå in på dib.no för att se fler kundreferenser

Fler kundreferenser
https://dib.no/kunder/

Borgestad

Vi i Borgestad ASA använder dib till att slå upp i IFRS standarderna. Dib är ett effektivt verktyg för att säkerställa fackmässighet. Allt som oftast använder vi oss också av notchecklistan.

Pål Feen Larsen
CEO | Borgestad ASA
Borgestad
https://borgestad.no/

Wilh. Wilhelmsen Holding ASA

Jag gillar sökmöjligheterna i dib. Jag hittar det jag letar efter väldigt fort.

Anlaug Haarbye
Vice President Reporting & Control
Wilh. Wilhelmsen Holding ASA
https://www.wilhelmsen.com/

Handelsbanken

Som ansvarig för skatt, IFRS och moms på Handelsbanken tycker jag att dib är lätt att hitta i och har den nödvändiga professionella informationen som jag har behov av.

Torill Vissebråten
Fagansvarlig skatt | IFRS | mva
Handelsbanken
https://www.handelsbanken.no

DNO

Jag har använt dib i 10 år på flera företag och i olika roller. Jag upplever dib som ett väldigt innehållsrikt och effektivt verktyg. IFRS är ett omfattande område, men dibs digitala uppslag och användbara checklistor bidrar till att jag får utfört mitt arbete mer effekivt.

Jonas Momkvist
Group Accounting and Reporting Manager | DNO ASA
DNO
https://www.dno.no/

Kunskapsverktyg

För dig som jobbar med IFRS

DIBkunnskap AS | c/o Norstedts Juridik, Warfvinges väg 39, 112 51 Stockholm  | 08-587 670 80 | info@dib.se

Webbdesign och webbutveckling av Increo

LinkedIn