Kunder

Vi hjälper våra kunder att effektivisera och digitalisera sin vardag. På dib jobbar vi nära våra kunder och då är feedback och synpunkter från dem av största vikt för vidareutvecklingen av vårt verktyg.

EY

Jag använder dib i mitt vardagliga arbete och tycker att det är både användarvänligt och lättnavigerat. Spegelfunktionen för svenska och engelska är väldigt bra och kommer ofta till användning. Det underlättar även att det finns en informationsruta till varje IFRS standard, där det länkas till alla relaterade IFRIC och Agenda Decisions. Funktionen kring agendabesluten - där man smidigt kan hitta relevanta bedömningar i agendabeslutet direkt relaterade till specifika punkter i IFRS-standarderna, sparar oss tid. Slutligen så är delårschecklistan något jag vill lyfta specifikt, då den inte bara visar kraven enligt IFRS utan även alla andra regelverk som aktualiseras i Sverige.

Joanna Castler
IFRS Specialist
EY

Epiroc

Vi på Epiroc använder dib som ett digitalt uppslagsverk när vi behöver vägledning inom IFRS. Vi tycker att det är ett effektivt verktyg där det är lätt att hitta svar, det är svensk anpassat och det finns också en bra spegel-funktion mellan språken svenska/engelska - som underlättar när man snabbt behöver ha en standard eller lag översatt. De har även praktiska verktyg så som checklistor och mallar som vi använder.

Cecilia Ellmark Kindhag
Group Accounting and Financial Reporting Manager
Epiroc
https://www.epiroc.com/

B3 Consulting Group AB

Vi på B3 Consulting Group är jättenöjda med dib. Vi använder dib som ett digitalt uppslags-lexikon. Det finns bra information där och sökfunktionen gör det enkelt att hitta efterfrågad information. Detta är verkligen ett trevligt verktyg att använda.

Arne Lärksäter
Koncernredovisningschef
B3 Consulting Group AB

Cinis Fertilizer AB

Vi hade mycket bra hjälp av dib i samband med att vi skulle sätta upp vår första IFRS-årsredovisning. Dib kommer framöver att vara ett viktigt verktyg för att hålla oss uppdaterade om IFRS-regelverket, samt ge oss tillgång till praktiska checklistor och mallar.

Henrik Andersson
CFO
Cinis Fertilizer AB
https://www.cinis-fertilizer.com/

Aspia

Jag använder dib som ett uppslagsverk i mitt arbete med alla typer av IFRS-relaterade frågor. Det som är bra med dib är att all information är samlad på en och samma plats vilket underlättar mitt arbete. Det är lätt att hitta bland standarderna och man kan även få fram relevanta IFRIC, Agenda decisions och annat material som är relevant för den aktuella frågan. En annan fördel är att allt är sammanlänkat, vilket underlättar när man följer förändringar och referenser i materialet. Jag använder t.ex. checklistan för notupplysningar som ett "uppslagsverk" för att se vilka referenser i standarderna som är anledningen till upplysningarna. Genom att använda dib sparar jag tid. Det är enkelt och smidigt att söka och databasen är användarvänlig. Spegelfunktionen i standarder och lagar mellan svenska och engelska är en funktion jag verkligen uppskattar! Att kunna jämföra formuleringarna på svenska och engelska samtidigt ger mig en ökad förståelse för betydelserna och hjälper mig att tolka materialet på ett bättre sätt.

Erik Mattelius
Redovisningsspecialist
Aspia
https://www.aspia.se/

Saferoad Group

Jag möter ofta komplexa problemställningar i jobbet, speciellt inom IFRS. Då är det skönt att ha ett verktyg som dib att vända sig till! Redovisningsstandarder är i konstant utveckling och då är det betryggande att ha ett verktyg som är ”up to speed” på regelverket och som kontinuerligt utvecklas, vilket bidrar till ett stadigt bättre verktyg för oss som användare.

Frode Langeland
Head of Group Accounting & ICFR
Saferoad Group

Fler kundreferenser

Gå in på dib.no för att se fler kundreferenser

Fler kundreferenser
https://dib.no/kunder/

Wilh. Wilhelmsen Holding ASA

Jag gillar sökmöjligheterna i dib. Jag hittar det jag letar efter väldigt fort.

Anlaug Haarbye
Vice President Reporting & Control
Wilh. Wilhelmsen Holding ASA
https://www.wilhelmsen.com/

Odfjell Drilling

Jag har i många år använt dib som ett verktyg och ett uppslagsverk i diverse roller med olika utmaningar. Dib har varit mitt "go-to"-verktyg när jag har behövt vägledning inom de mer omfattande problemställningarna, bland annat inom IFRS. Dessutom finns det många effektiviserande checklistor i dib, speciellt den digitala och dynamiska notchecklistan för IFRS. Den ger en mer effektiv användning och återanvändning än exempelvis en stor Excel-fil.

Tone Marit Coventry
Group Chief Accountant
Odfjell Drilling
https://www.odfjelldrilling.com/

DNO ASA

Jag har använt dib i 10 år på flera företag och i olika roller. Jag upplever dib som ett väldigt innehållsrikt och effektivt verktyg. IFRS är ett omfattande område, men dibs digitala uppslag och användbara checklistor bidrar till att jag får utfört mitt arbete mer effekivt.

Jonas Momkvist
Group Accounting and Reporting Manager
DNO ASA
https://www.dno.no/

Borgestad ASA

Vi i Borgestad ASA använder dib till att slå upp i IFRS standarderna. Dib är ett effektivt verktyg för att säkerställa fackmässighet. Allt som oftast använder vi oss också av notchecklistan.

Pål Feen Larsen
CEO
Borgestad ASA
https://borgestad.no/

Handelsbanken

Som ansvarig för skatt, IFRS och moms på Handelsbanken tycker jag att dib är lätt att hitta i och har den nödvändiga professionella informationen som jag har behov av.

Torill Vissebråten
Director tax | IFRS | VAT
Handelsbanken
https://www.handelsbanken.no

Kunskapsverktyg

För dig som jobbar med IFRS och ESG

DIBkunnskap AS | c/o Norstedts Juridik, Warfvinges väg 39, 112 51 Stockholm  | 08-587 670 80 | info@dib.se