Skapad : 22.12.2021 | Senast uppdaterad : 22.12.2021

DIBkunnskap AS lanserar IFRS-verktyg i Sverige

PressmeddelandeDIBkunnskap AS, en del av Karnov Group, lanserar idag ett komplett, digitalt IFRS-verktyg - dib - på den svenska marknaden. Verktyget både digitaliserar och effektiviserar arbetet med IFRS-rapportering i börsnoterade och andra bolag som följer IFRS.

Det unika med dib är att kunden kan hålla sig uppdaterad om både IFRS-regelverket och svenska redovisningsregler. Utöver lagar, standarder, uttalanden och facklitteratur finns ett antal praktiska checklistor som kunderna kan använda sig av. Checklistorna är utrustade med en marknadsledande arbetsflödesfunktion som gör att kunderna kan spara mycket tid och det blir lättare att kvalitetssäkra IFRS-rapporteringen.

– Vi är otroligt glada över att äntligen kunna lansera vår IFRS-tjänst på den svenska marknaden. Vi har redan fått mycket positiv feedback på lösningen, och har flera avtal om att presentera verktyget för relevanta svenska kunder i framtiden, säger Karina Larsen, VD för DIBkunnskap AS.

DIBkunnskap samarbetar i Sverige med Norstedts Juridik, IFRS Foundation och Sanoma utbildning om bland annat uppdaterade lagar, standarder och facklitteratur.

Sedan 1995 har DIBkunnskap AS levererat marknadsledande kompetens- och arbetsflödesverktyg till redovisnings- och revisionsmarknaden i Norge. Företaget har över 23 000 användare på sina tjänster. DIBkunnskap AS har sedan 2007 levererat marknadens mest kompletta IFRS-verktyg till norska kunder. Idag finns cirka 60 % av de noterade bolagen på Oslo Börs på bolagets kundlista.

I januari 2021 blev företaget en del av Karnov Group.

För mer information, gå in på www.dib.se eller kontakta oss för en trevlig pratstund på 08-587 670 80 eller info@dib.se.

osckar og Kristin
Oskar Bertéus, Account Manager och Kristin Agnebro, Innehållsansvarig IFRS för dib i Sverige.
karina larsen
Karina Larsen, VD, DIBkunnskap AS

 

Kunskapsverktyg

För dig som jobbar med IFRS och ESG

DIBkunnskap AS | c/o Norstedts Juridik, Warfvinges väg 39, 112 51 Stockholm  | 08-587 670 80 | info@dib.se