Skapad : 20.10.2022 | Senast uppdaterad : 20.10.2022

Sales Executive Sweden

PressmeddelandeTriggar du på att komma in i ett tidigt skede där du får bygga upp kundbasen för att sen vara senioren som lär upp nya kollegor?

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp dib i Sverige. Du säljer en riktigt bra SaaS-lösning på en nästan obearbetad marknad. Samtidigt representerar du ett väletablerat bolag med säte i Norge, där du har flera duktiga säljkollegor. I Sverige kommer du in som nummer två och har nära till kollegan som är expert på lösningen du säljer. I Norge har du en svensk säljkollega som påbörjat Sverigeetableringen. De potentiella kunderna har du i alla bolag som följer IFRS redovisningsprinciper. Arbetet innebär mycket kommunikation – digitalt och i fysiska möten – med CFO, koncernredovisningschef och VD där du driver säljprocesser från första kontakt till förhandling och avslut.

Rollen ingår i säljteamet och rapporterar till försäljningschefen i Norge. Den är placerad på kontoret i Stockholm som sitter tillsammans med Norstedts Juridik. Hybridarbete tillämpas, men tjänsten kräver flexibilitet varför vi ser att du är bosatt inom Storstockholm.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av B2B försäljning där du med lätthet tar kontakt med nya kontakter hos möjliga köpare och driver på dina säljprocesser självständigt, samtidigt som du både kan ge och ta hjälp av kollegor vid behov. Det är en fördel om du har sålt till ekonomisidan tidigare, liksom om du har representerat mindre kända bolag och varumärken.

Här kommer du till ett väl etablerat bolag med fantastiskt uppskattade produkter! Kulturen genomsyras av fin laganda och ett inkluderande ledarskap med tydliga tillväxtmål där man peppar och lyfter varandra. Här kan du både utveckla och utvecklas i din karriär.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att driva B2B försäljningsprocesser från första möte till avslut.
  • Har dokumenterat goda resultat av att prospektera och boka möten med nya kunder.
  • Meriterande med erfarenhet av att sälja: SaaS-lösningar och/eller andra lösningar där primär kontakt är CFO, Ekonomichef eller inom koncernredovisning.

Egenskaper

  • Stark egen drivkraft med gott självledarskap; prioriterar aktivitet och tar ansvar för att jobba på för att nå satta mål
  • Tar med lätthet kontakt med nya människor per telefon
  • Mål- och resultatorienterad
  • Uthållig
  • Intraprenör som triggar på att få bygga upp försäljningen i Sverige

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar DIBkunnskap AS med Skoog Stjerna. Du är varmt välkommen in med din ansökan till oss bestående av din CV, eller din väl uppdaterade LinkedIn-profil, där dina erfarenheter som är relevanta för den här rollen framkommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Linhart på tel 0733 700 733 eller e-post cecilia@skoogstjerna.se.

Du ansöker genom “Ansök nu”-funktionen nedan.

Om dib

DIBkunnskap utvecklar och levererar marknadens mest kompletta kunskaps- och rådgivningsverktyg för bolag som tillämpar IFRS redovisningsprinciper. DIBkunnskap har idag över 4000 kunder och 27 000 användare som utgörs av allt från koncernredovisningschefer, ekonomichefer till revisorer, redovisningsbyråer och jurister.

Ansök nu

Kunskapsverktyg

För dig som jobbar med IFRS och ESG

DIBkunnskap AS | c/o Norstedts Juridik, Warfvinges väg 39, 112 51 Stockholm  | 08-587 670 80 | info@dib.se